Yritystason tietokone ja tukipalvelu samassa paketissa

Lukiolaiskannettava on täysin lukiolaisten tarpeeseen suunniteltu käytetty, huollettu ja puhdistettu yritystason kannettava. Se täyttää YTL:n vaatimukset ja on testattu Abitti-koeympäristössä. Laitteen hintaan sisältyvä maksuton ja rajattomasti lukioajan käytössä oleva tukipalvelu auttaa opettajia, lukiolaisia ja muuta koulun henkilökuntaa kaikissa laitteen käyttöön tai ohjelmien toimivuuteen liittyvissä kysymyksissä. 

Lukiolaiskannettavaan on asennettu kaikki lukiolaisen tarvitsemat ohjelmistot, joten niiden käyttöönotto on vaivatonta. Laite on helppo yhdistää osaksi koulun IT-ympäristöä, sillä esimerkiksi kirjautumiseen voi käyttää muutenkin käytössä olevia Google- tai Microsoft-tunnuksia.  

Lukiolaiskannettavassa on valmiiksi asennettuna työtilat opiskeluun, kokeiden suorittamiseen ja vapaa-ajan käyttöön. Siinä on myös automaattisesti päivittyvä Abitti-yhteensopiva koeympäristö, joten erillisiä Abitti-tikkuja ei tarvita. Huolehdimme laitteiden asennuksen, ylläpidon ja huollon puolestasi.

lukiolaiskannettava_kartta

Puhdistettu ja huollettu laite jopa kolmen vuoden takuulla. Valmiiksi asennetut & automaattisesti päivittyvät Abitti-yhteensopivat ohjelmat. Maksuton huolto- ja tukipalvelu

lukio-kuvituskuva
Jukka Sormunen Lukio-opetuspäällikkö, Kuopion kaupunki

Tehokas ja toimiva, mutta samalla ekologinen valinta

Lukiolaiskannettava on laadukas, yritystason laite, jossa on kaikki, mitä lukiolainen tarvitsee. Esimerkkejä käyttämistämme laitteista ovat HP EliteBook 840  ja Lenovo t460s. Toimitamme lukioihin aina myös  varalaitteita, jottei opiskelu keskeydy laitteesta johtuvien ongelmien takia.

Myönnämme Lukiolaiskannettaville jopa kolmen vuoden takuun. Kaikki samaan lukioon toimitetut laitteet ovat yhteneväisiä. Huollettu uusiokannettava on hinta/laatu-suhteeltaan erinomainen, mutta samalla ekologinen valinta.

Lukiolaiskannettavan minimikokoonpano

Suoritin 64 bit, keskusmuisti 8 Gt, kovalevy 256 Gt, USB-portit 2 kpl (USB A), verkkoyhteys RJ45 ethernet -portti ja Wlan, näyttökoko 12 – 15 tuumaa

Lukiolaiskannettava vei koulun laitehankinnat uudelle tasolle

”Meille on tärkeää, että kannettavien muistikapasiteetti on hyvä. Nyt saimme samalla rahalla tehokkaammat laitteet. Eikä sovi unohtaa hyvää tukipalvelua, joka säästää omalta osaltaan resurssejamme. Tämä on oikein onnistunut konsepti.”

Ilpo Saarelainen,
Kontiolahden lukion rehtori

lukiolaiskannettava-koneet

Jo 20 % aloittavista lukiolaisista käyttää Lukiolaiskannettavaa. 

Kertahankinta vai leasing?

Lukiolaiskannettavat voi hankkia joko kertahankintana tai joustavalla leasing-sopimuksella. Räätälöimme aina  sopimuksen kunnan tai lukion tarpeiden mukaan. Usein voit hyödyntää Lukiolaiskannettavien  hankinnassa kunnassa jo olemassa olevaa sopimusta. 

Hankinnat on helppo kilpailuttaa myös Hanselin minikilpailutuksena. Kunta voi esimerkiksi kilpailuttaa Lukiolaiskannettava ja siihen liittyvät palvelut, eikä se vaikuta kunnan muihin hankintoihin tai sopimuksiin. 

Autamme sopivan hankintatavan valinnassa.

Lukiolaiskannettava kertahankintana

Kertainvestoinnissa kunta tai lukio ostaa laitteet itselleen. Laitteiden omistusoikeus siirtyy heti ostajalle ja laitteen hinta pitää sisällään aina myös ylläpito- ja tukipalvelun kolmeksi vuodeksi. 

  • Laitteiden omistusoikeus siirtyy heti ostajalle.
  • Laitteiden ylläpito- ja huoltopalvelu on käytettävissä koko lukioajan.
  • Lukiolaiskannettavat voi myydä edullisesti opiskelijoille.
  • Ylläpitosopimuksen päätyttyä laitteet voi palauttaa Opinsysille, joka huolehtii laitteen jatkokierrätyksestä.
Lukiolaiskannettava Leasing-sopimuksella

Leasing-mallissa maksat ainoastaan laitteiden käytöstä. Se ei sido pääomia omistamiseen ja helpottaa rahoituksen suunnittelua ja kustannusten ennakointia. Sopimushinta pitää aina sisällään myös kolme vuotta kestävän ylläpito- & tukipalvelun. Leasing-sopimus voidaan rahoittaa 3 Step IT Oy:n kautta tai hyödyntää esimerkiksi Opinsysin tarjoamaa rahoitusta.

  • Leasing -sopimuksen kesto räätälöidään lukion tarpeen mukaan
  • Laite- ja ylläpitopalvelu on käytössä kolme vuotta tai halutessa myös pidempään
  • Sopimuksen päätyttyä laitteet palautetaan rahoittajalle.
  • Laitteet voi myös lunastaa itselleen sopimuksen päätyttyä.

MIKKO JOKINEN
Opinsys
Myynti
puh: 045 678 3257
mikko.jokinen@lukiolaiskannettava.fi

MINNA KELA
Opinsys
Myyntijohtaja
puh: 044 340 7793
minna.kela@lukiolaiskannettava.fi

Vuoden 2022 Lukiolaiskannettavat ENNAKKOTILAUKSESSA NYT!

Nyt voitte tilata ensi vuoden Lukiolaiskannettavat ennakkoon. Varmistakaa lukiolaisten laitteet huolettomalla ehdollisella hankintasopimuksella.

Tilaa ilmainen Lukiolaiskannettavan esittely tai pyydä tarjous. Neuvomme mielellämme myös hankinta-asioissa.